Het ontstaan van Elle Office Support

Ontstaan Elle

Hallo, mijn naam is Mariëlle Elsing, oprichter van Elle Office Support.

Voor ik virtual assistant werd, was ik jaren lang in loondienst als leidinggevende op service afdelingen. Ik werd gevraagd om reorganisaties te leiden om zo bedrijven weer op gezond niveau te krijgen en dit heb ik jaren met veel plezier mogen doen.

In 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Elle Office Support waarbij ik andere ondernemers als ondersteuner en sparringpartner mag ontzorgen. Ik doe dit met een fantastisch team, daarover later meer. Ik zette naast mijn VA-diensten een telefoonservice op zodat organisaties altijd bereikbaar zijn.

Na een roerige tijd door de uitbraak van Corona besloot ik in 2020 Elle opnieuw kracht bij te zetten door een nieuw jasje te geven. Daar is de gouden kleur en de roze lotus begonnen.

Het nieuwe jasje

Zoals jullie zien staat er een sierlijke E. Deze E staat uiteraard voor Elle Office Support. Elle is zakelijk, stoer maar ook vrouwelijk en is een afgeleide van de 4 laatste letters van mijn naam: Mariëlle. Mijn meisjesnaam is Elsing, weer die E. Dan heeft de E aan het einde een lotusbloem. Zelf ben ik gek op bloemen je kan mij geen groter plezier doen dan met bloemen.
Lotusbloem heeft een betekenis en wel puurheid en zuiverheid. De oude Egyptenaren gebruikte het symbool al van de lotusbloem wat stond voor wedergeboorte. Wedergeboorte van Elle en van mij persoonlijk.

Ook de groei van de lotus speelt een rol. De zaden van de bloem zoeken een plek in moerasachtige bodems om te gaan settelen, maar er blijft nooit water en modder aan de bloem hangen. De bloem groeit in het ritme van de dag; in de ochtend opent zij haar bladeren om ze in de avond weer te sluiten. Dit staat voor mij symbool als dat ik meer balans moet brengen in privé en zakelijk en dit minder door elkaar heen moet lopen.
De kleur roze in de bloem staat voor de weg die je bewandeld vanuit je onbewuste leven. Op gevoel…
En zo was voor mij de cirkel rond. Met gevoel ben ik tot deze conclusie gekomen en op mijn gevoel zal ik verder gaan in keuzes die op mijn pad komen.

Alles onder één paraplu

Elle Office Support stond altijd voor service met een gouden randje. Het team bleef uitbreiden en er kwamen steeds meer teamleden met persoonlijke specialisaties. Met deze ontwikkeling merkte ik dat ik klanten steeds meer kon bieden. Meer service, meer expertise en dat onder één paraplu. In 2024 besloot ik Elle opnieuw een cadeautje te geven: Accessoires bij de nieuwe jas uit 2020. Dezelfde kleuren en hetzelfde logo en toch zijn er wat dingen anders. Zo lees jij deze blog nu op de nieuwe website en gaan we meer en meer aan de slag met de zin “alles onder één paraplu”. Daarom maakten we hier een zegel van, de lotus bloem komt hierin terug als bovenkant van de paraplu. De druppels eronder staan symbool voor de diensten. Zo zet Elle de volgende stap en zijn wij weer klaar voor de toekomst.

Wat doet Elle voor jou?

Elle Office Support helpt ondernemers zodat zij zich kunnen focussen op hun core-business, doen wat zij écht leuk vinden. Wij regelen de rest.

Elle levert kwaliteit, flexibiliteit en is kundig. In ons team zitten professionals en specialisten die constant in ontwikkeling blijven. Zo kunnen wij jou het best van dienst zijn. Wij geven advies en denken graag met je mee. Alles onder één paraplu.

Wat mogen wij voor jou oppakken?