plu
druppel

Telefoonservice

Wij bieden Elle’s Telefoonservice aan. Een op maat gemaakte service voor jouw bedrijf met een gouden randje. Onze service biedt een gegarandeerde bereikbaarheid aan voor jouw klanten.
 Wij bieden ook Chatservice aan. Wij ondersteunen de chats met jouw klanten zodat jij niet altijd bereikbaar hoeft te zijn.

druppel

VA & PA

Wij ontzorgen ondernemers op afstand met hun dagelijkse werkzaamheden. Zo kan de ondernemer zich bezig houden met hun core-business. Op zoek naar een rechterhand? Wij zorgen voor alles wat wel moet gebeuren maar waar jij geen tijd voor- of zin in hebt. 

druppel

Spreken

Mariëlle spreekt regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en haar ervaring als zelfstandig ondernemer. Dit doet ze bijvoorbeeld op evenementen en MBO-scholen zoals het Albeda College.

druppel

Office Management

Hulp nodig bij grote projecten of voor zaken op kantoor? Schakel Elle in als jouw Office Manager en wij zorgen dat het geregeld wordt.

druppel

Website Onderhoud

Veel ondernemers vergeten hun website een beetje zodra hij eenmaal staat. Simpelweg omdat ze er eigenlijk geen tijd voor hebben. Wij houden jouw website en daarmee visitekaartje up-to-date en vrij van problemen.

druppel

Boekhouding

Het bijhouden van je boekhouding een enorme klus? Voor ons niet. Of wil je iemand die het voor de zekerheid even naloopt? Wij helpen je graag waar mogelijk.

druppel

Coaching

Wil jij starten met jouw onderneming als VA, maar weet je niet goed hoe? Wij delen graag onze kennis en ervaring en helpen jou verder.

druppel

Communicatie

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste woorden, vertalingen, het opzetten van presentaties of andere communicatie uitdagingen. Alles van hardcopy tot online ondersteuning. Dit geldt ook voor het schrijven en versturen van die ene nieuwsbrief die er snel bij in schiet.

Waar kunnen wij jou mee helpen?