Elle’s nieuwe kantoorruimte!

Elle's nieuwe kantoor

Vanaf juni 2023 ben ik verhuisd naar het Ambachtsplein in Hazerswoude. Dit was al een grote stap zeker vanaf het punt dat wij tijdens de Corona uitbraak zijn gaan thuiswerken. Ik gaf toen de kantoorruimte die ik had op en besloot een thuiskantoor te bouwen. Hier heb ik ook heel fijn gewerkt in een kamer die helemaal omgetoverd is tot werkkamer. Vanuit daar ben ik Elle Office Support opnieuw gaan opbouwen. Lees hier meer over in de blog “Het ontstaan van Elle Office Support” en “9 jaar Elle”.

In juni dit jaar werd het tijd om toch verder te bouwen aan Elle met personeel. Logische eerste stap was weer op zoek gaan naar een kantoorruimte. Al snel vond ik een mooie plek op het Ambachtsplein in Hazerswoude-Dorp. Mijn rechterhand Manon startte in oktober ook in dit mooie kantoor. Manon en ik blijven in deze ruimte werken.

Door de groei en de veranderingen binnen Elle heb ik besloten om ook een receptie erbij te huren. Deze hebben we helemaal ingeruimd en hier zijn inmiddels twee telefonistes aan het werk!
Het leukste is, als je binnenkomt, is Elle niet te missen. Volg het roze en goud, dan vind je ons vanzelf!
Kom jij binnenkort een kop koffie drinken?