Elle in een nieuw jasje!

Mariëlle zit aan een bureau

Het is een roerige tijd geweest. Ineens in maart kwam daar een COVID-19 om de hoek kijken en stond Elle even stil in de tijd. Voor mij persoonlijk is het een mooie tijd geweest. Tijd om stil te staan zowel privé als zakelijk waar sta ik nu en waar wil ik heen. Privé heeft het de afgelopen 2 jaar niet stil gestaan. De Corona periode gaf mij rust en bezinning en ben ik echt tot de conclusie gekomen dat alleen ik deze onrustige tijd kon veranderen. Niet meer doorhollen in zaken die niet veranderde maar eens echt kiezen voor mijzelf en voor mijn kinderen. Dat zelfde gold ook zakelijk, denkend aan mijzelf heeft mij geleerd dat ik meer in het hier en nu moet staan. Niet kijkend naar wat was maar wat is en van daaruit verder bouwen.

In deze tijd van rust en bezinning kreeg ik ook de drang om Elle eens in een nieuw jasje te steken. Een nieuwe jas die mij persoonlijk maar ook zakelijk goed past. Dat is een heel proces geweest van keuzes maar vooral mijn gevoel volgen. In dit proces heb ik hulp gehad van Renate. Zij heeft samen met mij stap voor stap gezocht naar die nieuwe jas. En met een resultaat waar ik zo waanzinnig trots op ben. Dit is de nieuwe jas van Elle geworden:

Waarom heb ik gekozen voor dit logo?

Zoals jullie zien staat er een sierlijke E. Deze E staat uiteraard voor Elle Office Support. Elle is zakelijk, stoer maar ook vrouwelijk en is een afgeleide van de 4 laatste letters van mijn naam: Mariëlle. Mijn meisjesnaam is Elsing, weer die E. Dan heeft de E aan het einde een lotusbloem. Zelf ben ik gek op bloemen je kan mij geen groter plezier doen dan met bloemen.

Lotusbloem heeft een betekenis en wel puurheid en zuiverheid. De oude Egyptenaren gebruikte het symbool al van de lotusbloem wat stond voor wedergeboorte. Wedergeboorte van Elle en van mij persoonlijk.
Ook de groei van de lotus speelt een rol. De zaden van de bloem zoeken een plek in moerasachtige bodems om te gaan settelen maar er blijft nooit water en modder aan de bloem hangen. De bloem groeit in het ritme van de dag; in de ochtend opent zij haar bladeren om ze in de avond weer te sluiten. Dit staat voor mij symbool als dat ik meer balans moet brengen in privé en zakelijk en dit minder door elkaar heen moet lopen.
De kleur roze in de bloem staat voor de weg die je bewandeld vanuit je onbewuste leven. Op gevoel…

En zo was voor mij de cirkel rond. Met gevoel ben ik tot deze conclusie gekomen en op mijn gevoel zal ik verder gaan in keuzes die op mijn pad komen.

Zo ben ik dan ook tot de conclusie gekomen dat ik echt heel graag met een team om mij heen werk en dat mijn motto: “It takes teamwork to make a dream work” meer een meer van betekenis ging worden. Zo wil ik Elle weer tot een mooi niveau brengen en ook bijvoorbeeld de Telefoonservice waar ik nu mee moest stoppen weer nieuw leven in te gaan blazen. Maar stap voor stap, eerst de nieuwe jas en daarna de jas vermenigvuldigen en opzoek gaan naar mooie mensen die ook graag die jas van Elle willen dragen. En klanten die graag ondersteund willen worden en terecht komen in een warme jas.

Zoals je leest is de Corona periode een zware periode geweest en heb ik een hoop beslissingen moeten maken. Beslissingen waar ik volledig achter sta maar nu tijd om weer te gaan wandelen naar het topje van de berg. Neem vooral ook een kijkje op de website: www.elleofficesupport.nl. Deze heeft Edwin Plasmeijer Webdesign volledig onder handen genomen en compleet in het nieuwe jasje van Elle gegoten.

Een klein gebaar naar mijn kinderen vind ik in deze ook op zijn plaats. Demy en Kay wat ben ik waanzinnig trots op jullie. Hoe jullie mij gesteund hebben in de afgelopen 5 jaar. Inzagen dat ik “te druk was” en spontaan stonden te koken, of de vaatwasser die werd uitgeruimd. Ik zie in dat het niet meer dan normaal is dat jullie helpen in het huishouden, maar ik zie ook in dat jullie teveel op mij moesten letten en daarop acteren. Trots dat ik ondernemer mag zijn echt in hart en nieren en eigenaar van een waanzinnig mooi bedrijf, maar nog trotser dat ik kan en mag zeggen dat ik jullie moeder ben. Dank jullie wel.

Een nieuwe jas voor Elle…. En wat zal ik deze met veel plezier gaan dragen!

 

Lieve groet,

Mariëlle