Elle Office Suoport Logo

Elle’s telefoonservice

Jij hoeft niet altijd bereikbaar te zijn, onze telefoonservice is dat namelijk wel!

Als verlengstuk van jouw bedrijf bieden wij Elle’s Telefoonservice aan. Wij bieden een, voor jouw bedrijf op maat gemaakte, service waarin wij optimale bereikbaarheid garanderen. Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft andere wensen. Daarom zijn wij zeer flexibel in onze dienstverlening. Je kunt slechts af en toe de telefoon naar ons doorschakelen, bijvoorbeeld als je een bespreking hebt of zodat je meer tijd vrij krijgt voor belangrijke werkzaamheden binnen je bedrijf. Maar je kunt ook je telefoon altijd door ons op laten nemen. Wij vangen dit direct moeiteloos op.

Professionele uitstraling voor jouw bedrijf

Een telefoon die te lang over blijft gaan, een antwoordapparaat of zelfs een zeer slechte verbinding zijn vast dingen die je weleens tegenkomt. Dit getuigt vaak niet van professionaliteit. Door dit te voorkomen ben je al één stap voor op je concurrent.

Voordelen van een gepersonaliseerde telefoonservice

  • Altijd één centraal aanspreekpunt
  • Geen bericht gaat verloren
  • Geen tijdrovende beantwoording van standaardvragen
  • Geen dure investering in telefonie-infrastructuur
  • Volledig behoud van de eigen identiteit: één gezicht naar buiten

Je kunt deze service ook uitbreiden door dit te combineren met onze Virtual Assistant dienst. Door ons tevens in te zetten als Virtual Assistant en we daarmee betrokken zijn bij lopende zaken binnen jouw bedrijf, kunnen wij jouw klanten beter bedienen. Afspraken worden direct ingepland in jouw agenda of openstaande posten afgehandeld. Kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in het persoonlijk te woord staan van jouw klanten.

Bel ons op +31172263010 of mail ons op telefoonservice@elleofficesupport.nl en wij helpen je graag verder.