Wat biedt Elle Office Support?

Onze kracht ligt in het ontzorgen van ondernemers. Veel ondernemers zijn druk met nieuwe klanten en hebben geen tijd of affiniteit met de dagelijkse zaken rondom het ondernemerschap. Wij bieden hierbij de helpende hand. Dit is mogelijk op incidentiele-, structurele- of projectbasis. Ook als Engels de voertaal is.

We bieden tevens hulp bij het opzetten of coördineren van het secretariaat of de back office. Dit bestaat o.a. uit het beschrijven van de werkprocessen en het doorvoeren van verbeteringen.

Elle Office Suoport Logo

VA & PA

Wij ontzorgen ondernemers op afstand met hun dagelijkse werkzaamheden zodat zij zich op hun passie kunnen focussen. Op zoek naar een rechterhand, zowel zakelijk als privé? Wij zorgen voor alles wat wel nodig is maar waar jij geen tijd voor hebt zodat jij kan doen wat je het liefste doet.

Elle Office Suoport Logo

Elle’s Telefoon Service

In aanvulling op jouw bedrijf bieden wij ELLE’s Telefoon Service. Op maat gemaakt voor jouw bedrijf en een gegarandeerde bereikbaarheid voor jouw klanten. Naast onze telefoonservice bieden we ook chatservice. Wij ondersteunen de chats met jouw klanten zodat jij niet altijd bereikbaar hoeft te zijn.

Elle Office Suoport Logo

Office Management

Hulp nodig bij grote projecten of voor zaken op kantoor? Schakel ELLE in als jouw Office Manager en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Elle Office Suoport Logo

Website onderhoud

Het bijhouden van jouw website en het oplossen van problemen, dat doen wij graag voor jou.

Elle Office Suoport Logo

Coaching

Wil jij starten met jouw onderneming maar weet je niet goed hoe? Wij zijn een team bestaande uit ondernemers. Wij delen graag onze ervaring en helpen jou verder.

Elle Office Suoport Logo

Communicatie ondersteuning

Heb jij hulp nodig bij interne en/of externe communicatie? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste woorden, vertalingen, het opzetten van presentaties of andere communicatieproblemen. Alles van hardcopy tot Social Media ondersteuning. Heb je hulp nodig bij het schrijven en versturen van nieuwsbrieven? Ook hier springen wij graag bij. 

Elle Office Suoport Logo

Boekhouding

Bij ELLE kunnen wij voor jou de boekhouding bijhouden. Of wil je iemand die het gewoon voor de zekerheid even naloopt? Wij helpen je graag.

.

Tarieven

Elke dienst vereist specifieke ervaring, vaardigheden en kwaliteiten. Afhankelijk van de opdracht wordt het tarief vastgesteld.

Neem contact met ons op voor meer informatie: +31172263010

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief