Mariëlle en Mirelle inschakelen als sprekers

Mariëlle en Mirelle spreken regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en hun ervaringen. Wil je ons zien spreken? Hieronder een overzicht van evenementen waarop wij spreken.

Wil jij ons ook inschakelen als sprekers? Bel ons op: +31 172-263010 of mail naar info@elleofficesupport.com.

9 oktober 2019

Workshop ‘ZZP, ja of nee?’ bij de Broekriem in Delft (9.00-12.00 uur).

Zou ZZP’er worden iets zijn? Deze vraag speelt bij veel mensen die in-between-jobs zijn. Tijdens deze workshop vertellen wij over onze beslissing op zelfstandige te worden. Het eerste uur stellen wij ons voor. Het tweede uur kan je in een groepsdiscussie al je vragen kwijt die je hebt bij je zoektocht of je ZZP’er wil worden.

20 november 2019

Workshop De toekomst als Virtual Assistant bij Stichting Kijk Haar! in Delft.

Stichting Kijk Haar! biedt vrouwelijke werkzoekende professionals met een uitkering de mogelijkheid deel te nemen aan (voor bijstandsgerechtigden gratis!) doordachte en prikkelende workshops, die nét even anders zijn. Iedere maand komt er een ander thema aan bod. Het aanbod is zeer uiteenlopend en draagt er onder meer toe bij dat je jezelf krachtiger kan profileren op de arbeidsmarkt. Natuurlijk is er ook ruimte voor fun! Tijdens deze workshops draait het om jou en krijg je alle kans te laten zien wat je waard bent! Op 20 november vertellen wij ons verhaal en hopen we andere vrouwen te inspireren!

10 maart 2020

Workshop De toekomst als Virtual Assistant bij NVD in Eindhoven van 17.30 uur-22.00 uur.

De NVD wil als enige vakvereniging voor Directie- en Managementondersteuners meegaan met haar tijd. De afgelopen decennia is met grote regelmaat geroepen dat het vak van een (directie)ondersteuner verdwijnt. Niets is minder waar blijkt; de rol van ondersteuner is nog steeds onverminderd nodig. Wel is de invulling van de functie veranderd en er worden andere competenties gevraagd zoals: situationeel helpen, meer samenwerken, optimalistisch in plaats van perfectionistisch, vanuit eigen kracht opereren, communicatief sterk en kunnen beïnvloeden, dirigent en sparringspartner. Duidelijke keuzes maken en jezelf kunnen profileren. Tegenwoordig worden andere organisatievormen gekozen vanuit de behoefte om efficiënter en flexibeler te kunnen werken. De grens tussen ‘allemaal zelf doen’ en ‘centraal laten doen’ schuift verder op, waarbij die centrale plek binnen of buiten de organisatie kan liggen. Denk hierbij aan poolsecretariaten, servicedesks, notuleerservice én Virtual Assistants (VA). Wij vertellen graag over dit vak van de toekomst!