Mariëlle inschakelen als spreker

Mariëlle spreekt regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en haar ervaring als zelfstandig ondernemer. Dit doet ze op MBO-scholen, zoals bijvoorbeeld het Albeda College, waarbij de opleiding tot Management Assistente verzorgd wordt en dit doet ze op evenementen.

Wil jij Mariëlle ook inschakelen als spreker? Bel: +31 172-263010 of mail naar info@elleofficesupport.com.

Te gast bij BNR op 30 september

WOENSDAG 30 SEPTEMBER IS ELLE OFFICE SUPPORT AAN HET WOORD

“Zzp’er zijn is vrijheid, hard werken, je netwerk afschuimen, onderhandelen en een stroom aan administratie. Nina van den Dungen, zelf ook eigen baas, bespreekt alle aspecten van dit leven met zzp’ers en experts in ZZP Café.”
Zzp’er zijn betekent uitdagingen overwinnen. Hoe gaat dat, efficiënt werken? En hoe hou je balans tussen werk en privé? Komende woensdag, 30 september 2020 is Mariëlle te gast bij radio BNR en vertelt ze hoe zij deze uitdagingen aangaat in een podcast!

De podcast is uitgezonden op 4 november 2020, aflevering 8 met als titel: “Hoe je nou écht lekker werkt als ZZP’er.

Beluister hier de spotify podcast terug
Beluister hier de apple podcast terug
Beluister hier de spotify podcast terug

Najaar 2020

Workshop ‘De toekomst als Virtual Assistant’ voor Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners in het Inntel Hotel in Eindhoven. De datum wordt nog nader bepaald.

De NVD wil als enige vakvereniging voor Directie- en Managementondersteuners meegaan met haar tijd. De afgelopen decennia is met grote regelmaat geroepen dat het vak van een (directie)ondersteuner verdwijnt. Niets is minder waar blijkt; de rol van ondersteuner is nog steeds onverminderd nodig. Wel is de invulling van de functie veranderd en er worden andere competenties gevraagd zoals: situationeel helpen, meer samenwerken, optimalistisch in plaats van perfectionistisch, vanuit eigen kracht opereren, communicatief sterk en kunnen beïnvloeden, dirigent en sparringspartner. Duidelijke keuzes maken en jezelf kunnen profileren. Tegenwoordig worden andere organisatievormen gekozen vanuit de behoefte om efficiënter en flexibeler te kunnen werken. De grens tussen ‘allemaal zelf doen’ en ‘centraal laten doen’ schuift verder op, waarbij die centrale plek binnen of buiten de organisatie kan liggen. Denk hierbij aan poolsecretariaten, servicedesks, notuleerservice én Virtual Assistants (VA).