Mariëlle en Mirelle inschakelen als sprekers

Mariëlle en Mirelle spreken regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en hun ervaringen. Wil je ons zien spreken? Hieronder een overzicht van evenementen waarop wij spreken.

Wil jij ons ook inschakelen als sprekers? Bel ons op: +31 172-263010 of mail naar info@elleofficesupport.com.

23 januari 2019

Workshop bij de Broekriem in Leiden (14.00-16.00 uur).

Zou ZZP’er worden iets zijn? Deze vraag speelt bij veel mensen die in-between-jobs zijn. Tijdens deze workshop komen er twee sprekers vertellen over hun beslissing op zelfstandige te worden. Het eerste uur stellen zij zich voor. Het tweede uur kan je in een groepsdiscussie al je vragen kwijt die je hebt bij je zoektocht of je ZZP’er wil worden.

14 februari 2019

Key Note Speakers bij het Event ‘Change is Yours’ van het Albeda College in Rotterdam (middag).

‘Sustainable solutions in office management en management support’ De afgelopen jaren is de beroepsomgeving van de management assistent sterk veranderd en de veranderingen zullen in hoog tempo blijven doorgaan. Om in deze sector duurzaam inzetbaar te blijven betekent het dat permanente scholing en ontwikkeling een noodzaak is geworden. Mariëlle en Mirelle zullen als Key Note Speakers meer vertellen over het vak Virtual Assistant.

6 maart 2019

Workshop De toekomst als Virtual Assistant bij de Regiobijeenkomst van de NVD.

De NVD wil als enige vakvereniging voor Directie- en Managementondersteuners meegaan met haar tijd. De afgelopen decennia is met grote regelmaat geroepen dat het vak van een (directie)ondersteuner verdwijnt. Niets is minder waar blijkt; de rol van ondersteuner is nog steeds onverminderd nodig. Wel is de invulling van de functie veranderd en er worden andere competenties gevraagd zoals: situationeel helpen, meer samenwerken, optimalistisch in plaats van perfectionistisch, vanuit eigen kracht opereren, communicatief sterk en kunnen beïnvloeden, dirigent en sparringspartner. Duidelijke keuzes maken en jezelf kunnen profileren. Tegenwoordig worden andere organisatievormen gekozen vanuit de behoefte om efficiënter en flexibeler te kunnen werken. De grens tussen ‘allemaal zelf doen’ en ‘centraal laten doen’ schuift verder op, waarbij die centrale plek binnen of buiten de organisatie kan liggen. Denk hierbij aan poolsecretariaten, servicedesks, notuleerservice én Virtual Assistants (VA). Mariëlle en Mirelle verzorgen een workshop over de toekomst als Virtual Assistant te verzorgen.

5 juni 2019

Online Business Women Live Event in Amerongen (hele dag).

Het Online Business Women Live Event is een professioneel, luxe en chique event voor zakenvrouwen met een Online Business die het onmogelijke mogelijk willen maken. Jij wilt groeien en doorontwikkelen. Je weet dat er meer is dan uurtje-factuurtje en hard werken. Jij durft te investeren, in jezelf en in jouw Business. Jij durft een team te bouwen. Jij hebt Businessdromen en privédromen en je wilt ze allemaal waar maken. Je volgt op deze dag vier waanzinnige workshops die bijdragen aan je ondernemerschap. In deze workshops leer jij nieuwe business strategieën, leer jij kiezen en focussen, leer jij zichtbaar te zijn in de grote online wereld, leer jij je leiderschapsrol ontdekken en deze in te zetten, leer jij goed voor jezelf te zorgen in de hectiek van het runnen van een Virtual Business. Jij gaat op dit unieke event echt een volgende stap zetten, voor jezelf en je Virtual Business. Met alles wat je leert in de waardevolle workshops kun jij weer verder om je dromen en doelen te realiseren.

Mariëlle en Mirelle nemen je die dag mee in de wereld van de online samenwerkingen.

– Je leert hoe jij een team op kunt zetten;

– Hoe jij werk kunt uitbesteden en tegelijkertijd je Business kunt laten groeien;

– Je leert alles over de voordelen en de uitdagingen van het werken in teams.

Met als resultaat dat jij aan het eind van de workshop de samenwerkingsmogelijkheden voor je eigen Business op een rijtje kunt zetten en in actie kunt komen: jij kunt op professionele wijze bouwen aan samenwerkingen die jouw Business laten groeien.