Mariëlle en Mirelle inschakelen als sprekers

Mariëlle en Mirelle spreken regelmatig op verschillende bijeenkomsten over het werken als Virtual Assistant en hun ervaringen als zelfstandig ondernemer. Wil je ons zien spreken? Hieronder een overzicht van evenementen waarop wij spreken.

Wil jij ons ook inschakelen als sprekers? Bel ons op: +31 172-263010 of mail naar info@elleofficesupport.com.

20 november 2019

Workshop De toekomst als Virtual Assistant bij Stichting Kijk Haar! (van 10.00-12.00 uur) in Delft.

Stichting Kijk Haar! biedt vrouwelijke werkzoekende professionals met een uitkering de mogelijkheid deel te nemen aan (voor bijstandsgerechtigden gratis!) doordachte en prikkelende workshops, die nét even anders zijn. Iedere maand komt er een ander thema aan bod. Het aanbod is zeer uiteenlopend en draagt er onder meer toe bij dat je jezelf krachtiger kan profileren op de arbeidsmarkt. Natuurlijk is er ook ruimte voor fun! Tijdens deze workshops draait het om jou en krijg je alle kans te laten zien wat je waard bent! Op 20 november vertellen wij ons verhaal en hopen we andere vrouwen te inspireren!

Mariëlle en Mirelle verzorgen een workshop over over wie wij zijn, wat we doen, wat het vak inhoudt en welke kwaliteiten hiervoor nodig zijn en onze ervaringen over het ondernemerschap.

Tijdens het interactieve vragenuurtje beantwoorden wij vragen vanuit het publiek. Wij zijn zelf ook nieuwsgierig naar wat de doelgroep zelf voor beeld heeft bij het vak Virtual Assistant dus ook wij zullen vragen stellen en mensen hiertoe uitdagen

4 december 2019

Workshop ‘ZZP, ja of nee?’ bij de Broekriem op het Switch Mediapark in Hilversum (13.00-15.30 uur).

Denk je er over na om te starten als zelfstandige? Of heb je er niet eerder aan gedacht, maar wil je meer weten over de ZZP-wereld?

Deze interactieve workshop geeft jou inzicht of het ondernemerschap bij je past.
Welke competenties heb je nodig als ondernemer? Welke heb je al in huis? Welke stappen moet je nemen en welke wegen bewandel je voorafgaand aan jouw start? Hoe zet je jouw expertise en talenten in?

Het is een workshop vol inspiratie, informatie en praktische tips. Je gaat naar huis met inzichten en je weet wat je te doen staat.

10 maart 2020

Workshop De toekomst als Virtual Assistant voor NVD in Eindhoven van 17.30 uur-22.00 uur.

De NVD wil als enige vakvereniging voor Directie- en Managementondersteuners meegaan met haar tijd. De afgelopen decennia is met grote regelmaat geroepen dat het vak van een (directie)ondersteuner verdwijnt. Niets is minder waar blijkt; de rol van ondersteuner is nog steeds onverminderd nodig. Wel is de invulling van de functie veranderd en er worden andere competenties gevraagd zoals: situationeel helpen, meer samenwerken, optimalistisch in plaats van perfectionistisch, vanuit eigen kracht opereren, communicatief sterk en kunnen beïnvloeden, dirigent en sparringspartner. Duidelijke keuzes maken en jezelf kunnen profileren. Tegenwoordig worden andere organisatievormen gekozen vanuit de behoefte om efficiënter en flexibeler te kunnen werken. De grens tussen ‘allemaal zelf doen’ en ‘centraal laten doen’ schuift verder op, waarbij die centrale plek binnen of buiten de organisatie kan liggen. Denk hierbij aan poolsecretariaten, servicedesks, notuleerservice én Virtual Assistants (VA). Wij vertellen graag over dit vak van de toekomst!