Samenwerking

Sinds 2021 werken wij intensief samen met dé opleider voor Virtual Assistants: VA-praktijk. Omdat wij allen vanuit passie en ambitie werken, delen wij iets unieks samen.

Anoeska en Anne bieden met deze opleiding de beste start als VA. Dit doen zij Professioneel, Persoonlijk & Praktisch. Zij bieden de meest complete trainingen aan over het VA-schap.

Vanuit deze opleiding is het mogelijk om aan de slag te gaan als VA bij Elle Office Support.

Samenwerkingen met scholen

Sinds oktober 2019 is Mariëlle Lid van het raad van Advies van het Albeda College Economie & Ondernemen.
Zij is gevraagd om zitting te nemen in de adviescommissie om mee te kunnen denken in de opleidingen voor ondernemende en zelfbewuste studenten in het economisch domein.

Sinds oktober 2020 neemt Mariëlle deel aan een onderwijsinnovatie project. Zij willen de opleiding Office & Management Support toekomstbestendig maken en laten aansluiten op de belevingswereld van de student.

Ovrige Samenwerkingen

De foto’s die Elle Office Support gebruikt in al haar uitingen zijn gemaakt door Fotografie Lavinia. Samen met Lavinia wordt de Personal Branding van Elle besproken. Voor een heel jaar zorgt zij voor een bibliotheek aan foto’s welke 3 maal per jaar in een shoot gemaakt worden.

De website van Elle Office Support is gemaakt door Edwin Plasmeijer Webdesign. Edwin zorgt voor alle updates en plaatsingen op de site en heeft contact met de fotograaf over de juiste foto’s op de website.

De kledingstyle van Mariëlle wordt mogelijk gemaakt door Trendie Wendie. Wendy zorgt ervoor dat de kleding past bij het karakter van Mariëlle en huisstijl van Elle Office Support.