Wie zijn Elle’s opdrachtgevers?

‘Mariëlle van Elle Office Support is vanaf dag 1 al onmisbaar voor mijn bedrijf. Sinds ik met haar samenwerk is mijn klantenbestand met 25% toegenomen en ik had dit alleen niet voor elkaar gekregen. Bedankt voor je bevlogenheid en enthousiasme!’

Remie Cremers, eigenaar Super Remie

Wat een aanwinst! Elle Office doet wat ze beloven. Namelijk ontzorgen. Na een korte inwerkperiode runt het Elle team helemaal zelfstandig onze klantenservice. Van telefoon tot binnenkomende e-mail. Alles tot in de puntjes afgehandeld. Wil je tijd voor alles waar je goed in bent? Laat je dan ontzorgen door Elle.

Pieter Visser, eigenaar Ultramar

GrowthFactory

‘Via een wederzijdse relatie ben ik voorgesteld aan Mariëlle. Aan ons eerste gesprek heb ik destijds zo’n goed gevoel over gehouden dat we meteen met haar, en dus Elle Office Support, aan de slag zijn gegaan. Mariëlle en collega’s nemen ons de algemene mailbox, telefoon, facturatie, agenda en organisatie rondom onze evenementen uit handen. Hierdoor kunnen wij ons richten op de zaken die voor ons en onze klanten van belang zijn.

Ik kan Mariëlle en haar team van harte aanbevelen.’

Robert Schulze, Co-founder & Partner GrowthFactory – for ambitious entrepreneurs

Pink Coat

“Mariëlle is the virtual assistant/office manager of my company Pink Coat. She has been involved in scheduling appointments, managing the agenda and events, being in contact with clients and organizing a lot of things around the office. It has been amazing to be working together with her. She gets things done! Which is exactly what you need from her role. What sets Mariëlle apart in her work is her personal commitment, willingness to go the extra mile and capability of being up to speed very quickly. She is indispensable for Pink Coat and for me personally in trying to achieve our goals. “

Henriëtte Kloots-van Dillen, eigenaar Pink Coat

Marielle is een super prettig persoon om mee samen te werken. Ze is snel ingewerkt efficiënt accuraat en staat altijd voor ons klaar. Als je secretariële of administratieve ondersteuningen zoekt. Ga dan vooral naar Elle Support.

Ingrid Schermer, voorzitter CCMA

Lunchcafe PortCity 2

‘Mariëlle heeft mij geholpen met de opstart van mijn lunchcafé. Door haar inzichten en vooruitziende blik is dit vlekkeloos gelopen. Mariëlle heeft de kracht om ver vooruit te denken. Hierdoor waren problemen al opgelost voordat dit een probleem kon worden. Zij levert kwaliteit en is door haar kennis en ervaring de perfecte sparringpartner. Het fijne aan Mariëlle is dat ze veel eigen initiatief neemt. Dit zorgt ervoor dat ik als ondernemer veel rust ervaren heb in een toch stressvolle periode. Van het maken van een website tot het opstarten van mijn boekhouding. Kortom: Mariëlle regelt, ontzorgt en is een topper op haar vakgebied ik raad haar zeker aan! In de toekomst blijf ik graag gebruik maken van de skills van Mariëlle en weet ik zeker dat mijn bedrijf zal groeien door gebruik te maken van haar inzichten, kwaliteiten en initiatieven.’

Christian Elsing, eigenaar Lunchcafé PortCity II

‘Dankzij een mond-tot-mond-aanbeveling uit mijn netwerk heb ik contact gelegd met Elle Office Support. Sinds een half jaar ontlast Cristel van Elle Office Support mij in mijn dagelijkse werkzaamheden als coach en ondernemer.

Ik waardeer de werkvorm van Elle Office Support omdat er flexibiliteit is en er mee wordt gedacht over hoe onze samenwerking tot nog meer rendement kan leiden.

De pro-actieve houding van Cristel, haar punctualiteit en het kritisch meekijken en meedenken met de processen die ik heb ingericht waardeer ik met 5 sterren.

In de evaluatie die we onlangs samen hielden hadden we minieme feedback naar elkaar over hoe het beter kan. Die vijf sterren zijn ze meer dan waard. En ja: de prijs staat voor mij in een goede verhouding tot de kwaliteit die ze leveren.’

Marco Tieleman, eigenaar Coaching Rotterdam

Weblish

‘Ik raad Elle aan wanneer je als zelfstandig ondernemer extra handjes nodig hebt. Jaren waren jullie echt een verlengstuk van Weblish: het gouden telefoonteam van Elle Office Support. Hoe vaak we geen complimenten kregen over hoe netjes mensen te woord werden gestaan, hoe jullie mee dachten aan oplossingen. Ik kan ze niet meer tellen.’

Manuela van Prooijen, eigenaar Weblish Online Marketing & Services

Mariëlle is een topper die ons ontzettend goed heeft geholpen. Onze groeiende onderneming had behoefte aan een “ Mariëlle”. Iedere ondernemer die door de bomen het bos niet meer zien zou ik adviseren om Mariëlle in te schakelen. Communicatie en reactie staan hoog in het vaandel!

Marvin Keeldar, eigenaar Keeldar Projecten, Bouwen-Ontzorgen-Wonen

Ik heb naar veel tevredenheid samen gewerkt met Elle Office Support. Ondersteuning in gangbare Office management zaken en ook ondersteuning van de directie in commercieel onderzoek of plannen schrijven, het past allemaal binnen de brede expertise die Marielle ons kon bieden. Daarnaast is Marielle een zeer fijne persoon om mee samen te werken. Alle dames van Elle Office Support zijn staat om zich snel aan te passen aan de organisatiecultuur en structuur, denken mee en leveren dus support daar waar gevraagd en nodig. Ik kijk met plezier terug op onze samenwerking.

Louwrien Buisman, Commercieel Directeur Medsen Apotheken

Heerlijk om te weten dat onze klantvriendelijkheid door Elle Office Support feilloos overgenomen wordt als wij de telefoon niet zelf op kunnen nemen. Perfect geregeld, helemaal op maat voor ons bedrijf zorgen de dames ervoor dat wij altijd bereikbaar zijn. Top!

Astrid Teekens, eigenaar De Kapperz

Marielle en haar team hebben ons jaren lang ondersteund in het beantwoorden van onze telefoon. Dit naar meer dan volle tevredenheid. Niet alleen van mij maar ook zeker van onze klanten die altijd zeer te spreken waren over de telefonistes bij Altios. Hiermee ontlaste zij ook zeker het team. Wat ik het meest gewaardeerd heb is dat alles mogelijk was in de wensen zoals ik dit graag zie maar ook bijvoorbeeld meerwerk zoals het verzoek om met onze klanten contact op te nemen voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak. Ook heb ik gebruik gemaakt van het nabellen van leads waarbij ik veel warme reactie mocht ontvangen en heeft dit zeker bijgedragen aan de aantrek van klanten. Ik kan dan ook ieder bedrijf wat op zoek is naar een professionele Telefoonservice Elle office support aanraden.

Gerard Mulder, eigenaar Altios ICT & Telecom.

Mirjam de Boer, GZ-psycholoog
Robert Schulze - Spiegels