Elle’s Office Scan

Bij Elle Office Support staat kwaliteit, efficiency, samenwerking en productiviteit voor de ‘office professional’ hoog in het vaandel. Bij veel organisaties kunnen deze factoren worden geoptimaliseerd. Wij zijn van mening dat deze factoren alleen kunnen toenemen door passie en plezier bij het uitoefenen van dit vak.

Als jij denkt dat de samenwerking of het resultaat van het secretariaat of de back office kan worden geoptimaliseerd, neem dan gerust contact op. Met Elle’s Office Scan worden de werkprocessen bij de office professionals inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd. De scan brengt de kwaliteiten en verbeterpunten van de office professionals in kaart. Bij het inventariseren van de werkwijze van de office professionals wordt niet alleen gekeken naar de efficiency en effectiviteit van de werkprocessen, maar ook naar competenties, werkhouding, gedrag en instelling. Elle’s Office Scan is gebaseerd op ervaringen en de theorie van Lean Six Sigma.

Werkwijze

Na een intakegesprek met de opdrachtgever vinden gesprekken plaats met de office professionals en hun leidinggevenden. Om goed inzicht te krijgen in de werkwijze van de office professionals wordt er tevens minimaal een dagdeel meegelopen.

Rapportage

Op basis van de gesprekken en de constateringen wordt een rapport opgesteld met de bevindingen, een sterkte/zwakte analyse en aanbevelingen. Tijdens het adviesgesprek wordt het rapport mondeling toegelicht en krijg je praktische tips hoe het secretariaat en/of de backoffice een verbeterslag kan maken.

Verbetertraject

Uiteraard kan Elle Office Support het secretariaat of de back office verder begeleiden tijdens het verbetertraject.

Wil je meer weten over Elle’s Office Scan? Neem dan vrijblijvend contact op op +31172263010 om de mogelijkheden te bespreken of om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is vrijblijvend en kosteloos.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?