Boek ’Een toekomst als Virtual Assitant, iets voor jou?’

Wil je meer weten over dit vak? Ben je misschien al op zoek gegaan naar meer informatie? Online is hierover veel te vinden, maar het is handiger als je alles bij elkaar hebt. Dat miste Mirelle in haar zoektocht naar informatie over VA’s. Zij had een boek erg fijn gevonden. Daarom is zij het zelf gaan schrijven!

Met het schrijven van dit boek wil zij meer bekendheid geven aan het vak Virtual Assistant. Er vindt een verschuiving plaats in de ondersteunende beroepen en functies, zoals secretaresse, waardoor er steeds meer behoefte is aan VA’s en meer informatie over het vak.

In dit boek zet Mirelle helder uiteen wat het werken als Virtual Assistant behelst, waar je aan moet denken, waar je op voorbereid moet zijn en hoe je dat doet, welke tools je kunt gebruiken en hoe belangrijk communicatie is. Zij neemt je voor een deel ook mee op haar reis, met alle ups en downs, en hoopt je hiermee te inspireren om ervoor te gaan.

Wil je alvast een voorproefje? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter, dan ontvang je een PDF van een van de hoofdstukken uit het boek. Wil je het boek direct bestellen? Dat kan via deze link. De kosten voor het boek zijn € 22,50, incl. btw en verzendkosten.

Het boek is ook verkrijgbaar als Ebook via deze link!

Stuur mij het hoofdstuk uit het boek ’Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?