Creëren van je toekomst

Eerste blog Mariëlle Elsing

Natuurlijk ga ik mij ook voorstellen, maar eerst wil ik iets anders delen.

Eind 2014 zat ik met Mirelle aan de koffie. Mirelle had net te horen gekregen dat ze bij haar huidige werkgever niet kon blijven en ik had te horen gekregen dat ik mijn huidige werk niet meer kon voortzetten. Tja, wat dan? Als vrouw zijnde zou je zeggen veel chocolade en tissues! Maar nee, beide zijn we niet personen die zich ergens bij neerleggen. Vooruitkijken, denken in mogelijkheden en oplossingen. En daar werd het idee geboren: waarom gaan we niet samenwerken? En zo gebeurde het dat Elle Office Support werd geboren. “Elle” is afgeleid van onze namen MirELLE en MariELLE en in ons logo komt de M terug.

Helaas kwamen we op het punt dat Mirelle alleen moest starten. Voor mij een ontzettende teleurstelling, maar oh wat ben ik trots op Mirelle hoe ze het aandurfde en wat heeft ze Elle Office Support al tot een hoog niveau gebracht. Fantastisch hoe ze doorging en gesprek na gesprek aanging met nieuwe opdrachtgevers. Achter de schermen bleef ik betrokken bij Elle. Ik probeerde Mirelle bij te staan met adviezen, een luisterend oor en vooral als een sparringpartner.

En daar kwam eindelijk het moment voor mij dat ik echt mijn steentje bij kan gaan dragen.

Dus mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Mariëlle Elsing, 42 jaar, moeder van twee tieners en al 7 jaar samenwonend met mijn partner. In heel mijn carrière speelt dienstverlening een grote rol. Ik kan wel zeggen dat ik graag dienend werk, maar ik denk ook graag mee in oplossingen. Waar ik het meest van geniet is om zaken op orde te stellen. Ik zet graag ideeën om in werkbare situaties, om zo een mooie basis te creëren. Openheid, eerlijkheid en persoonlijke betrokkenheid zijn erg belangrijk, zowel zakelijk als privé. Ik werk graag en ik werk graag hard. Wat anderen nog over mij zeggen is dat ik altijd positief ben ingesteld. Op de website van Elle Office Support kun je zien wat mijn ervaringen zijn of neem contact op: 06-24308042 om van gedachten te wisselen over waar ik je bij kan helpen.

Met veel plezier heb ik mijn eerste blog geschreven en ik hoop er in de toekomst nog veel meer te mogen schrijven. Blijf ons volgen en graag tot de volgende keer.

“Sta niet te lang stil bij wat niet kan, kijk naar de mogelijkheden. De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren.”

Lieve groet,

Mariëlle