Zakenvrouw-momentjes

Mijn moeder vertelde laatst dat ik vroeger heb gezegd dat ik ooit zakenvrouw van het jaar ga worden…. Ha! Ik wist niet meer dat ik dat gezegd heb en mijn ambitie is dat ook niet per se, maar ik voel me wel een beetje een zakenvrouw.

Tegenwoordig doorkruis ik het land om acquisitie- en vervolggesprekken te voeren. Na een goede voorbereiding stap ik de auto in op weg naar de plaats van bestemming en kom ik standaard een half uur te vroeg aan….. Vervolgens loop ik binnen in het doolhof van mega grote kantoorgebouwen, mooie outfit aan, laptop-tas over mijn schouder, op zoek naar dat ene kantoor waar ik Elle Office Support verder mag introduceren. Ik ben me op dat soort momenten heel erg bewust van dat ik daar rondloop en wat een kansen er zijn én hoe leuk ik het vind om daarmee bezig te zijn (zakenvrouw-momentje nr. 1).

Natuurlijk ervaar ik een gezonde dosis spanning, maar gesprekken voeren gaat me steeds beter af. Ik voel me zeker en weet steeds beter wat ik wel en niet wil doen en maak betere keuzes. En blijkbaar straal ik dat ook uit, want steeds meer organisaties hebben vertrouwen in de diensten van Elle Office Support (zakenvrouw-momentje nr. 2).

Daar ben ik natuurlijk supertrots op. Maar wat ik vooral bijzonder vind, is hoe ik aan opdrachten kom. Ik kan het zo gek niet bedenken of het gebeurt: door het voeren van een gezellig gesprekje op een verjaardag; een toevallig contact via een van mijn huidige opdrachtgevers; via het volgen van een opleiding; door samenwerking met vakgenoten. Binnen no time heb ik weer een afspraak om verder te praten. (zakenvrouw-momentje nr. 3). Wow! Het gevoel dat ik dan heb laat zich maar moeilijk omschrijven, maar trots en ongeloof komen in de buurt.

Ik geloof dat ik daar wel aan kan wennen. Laat de nieuwe, spannende dingen maar komen. Ik ben steeds beter voorbereid!

To be continued….

 

 

Lieve groet Mirelle